Όροι Χρήσης και Πολιτική απορρήτου

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα EXPERT COMPUTER SERVICES.

Επωνυμία: EXPERT COMPUTER SERVICES

Είδος Επιχείρησης: ΕΜΠΟΡΙΟ & SERVICE H/Y

Διεύθυνση έδρας: ΚΥΠΡΟΥ 30 ΤΡΙΠΟΛΗ, τ.κ. 22132

Τηλέφωνο: 2720 221733

Κινητό: 6982539782

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@expertpc.gr

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.expertpc.gr

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της Ιστοσελίδας που ακολουθούν. Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις καλύπτουν αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων ή/και υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης που βρίσκεται στον ιστότοπο www.expertpc.gr. Κάθε φορά που κάνετε χρήση της Ιστοσελίδας, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης που περιλαμβάνονται στο παρόν και δεσμεύεστε προς συμμόρφωση με αυτούς.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε και δεν αποδέχεστε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, παρακαλείστε να μην προχωρήσετε στη χρήση της Ιστοσελίδας.

Πνευματική ιδιοκτησία:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του www.expertpc.gr (ενδεικτικά: κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, βίντεο, προγράμματα, λογότυπα κ.α) αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού καταστήματος. Διατίθεται δε στους χρήστες του αυστηρά για προσωπική (μη εμπορική ή κερδοσκοπική) χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Επίσης, απαγορεύεται η οποιουδήποτε είδους εμπορική εκμετάλλευση από τρίτους.

Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η αντιγραφή ή η εκτύπωση στοιχείων μόνο για το σκοπό της μελέτης και ανάλυσής τους αποκλειστικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία αυτά δε θα τροποποιηθούν, αλλοιωθούν ή χρησιμοποιηθούν παραπλανητικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου.

Αλλαγές στην ιστοσελίδα:

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στο www.expertpc.gr και να τροποποιεί, να ανανεώνει ή/και να αποσύρει αυτά, οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις τις οποίες δύναται να επιλέγει και να διενεργεί ελεύθερα καθώς και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή/και τήρηση προθεσμίας.

Ειδικές διατάξεις:

Η Επιχείρηση δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να διακόψει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία της ιστοσελίδας για οποιοδήποτε λόγο, καθώς επίσης και να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσεως, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και όλες τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνουν. Η συνέχιση της χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν τοποθέτησης των τροποποιήσεων σε αυτή θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή τους.Σε οποιαδήποτε εκ των ως άνω περιπτώσεων η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες/επισκέπτες από αυτή την Ιστοσελίδα για οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση ή αλλαγή.

Πολιτική Τιμών:

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο Φ.Π.Α. 24%). Διατηρούμε το δικαίωμα μεταβολής των τιμών, χωρίς καμία προειδοποίηση.Παρά ταύτα, αναλαμβάνουμε την δέσμευση να επιδείξουμε απόλυτη συνέπεια στην αναγραφόμενη τιμή, η οποία είναι αναρτημένη την στιγμή της παραγγελίας σας.

Πολιτική απορρήτου – Προσωπικά δεδομένα:

H επιχείρηση EXPERT COMPUTER SERVICES θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καισυμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία των ατόμων όσον αφορά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων τηρώντας την αρχή της διαφάνειας αναφορικά με την επεξεργασία τους.

Εγγυόμαστε πως τα στοιχεία τα οποία ζητείστε να παραδώσετε σε εμάς, προκειμένου να δημιουργηθεί ο λογαριασμόςχρήστη, ή να κάνετε τις αγορές σας, ουδέποτε δημοσιεύονται, πωλούνται ή ενοικιάζονται, σε κάτοχο διάφορο του ατόμου σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται από την www.expertpc.gr και αξιοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για δικό σας όφελος.

Το παρόν γνωστοποιεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς, όταν επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.expertpc.gr και περιγράφει πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες.

Ποιες κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και για ποιο σκοπό;

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.expertpc.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Στην περίπτωση αυτή δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε την ταυτότητά σας.

Όταν δημιουργείτε ένα λογαριασμό χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έχετε το δικαίωμα της ενημέρωσης για ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τις εμπορικές συναλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας (π.χ προσφορές), και τις τυχόν τροποποιήσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Προσωπικά σας δεδομένα μέσω του e-shop ενδέχεται να συλλέξουμε στην περίπτωση που  πραγματοποιήσετε εγγραφή ή κατά την αγορά προϊόντων. Ειδικότερα:

  • Δεδομένα που είναι απαραίτητα για την δημιουργία εγγραφής χρήστη: Ηλεκτρονική διεύθυνση (Email), Ονοματεπώνυμο, κωδικός πρόσβασης
  • Δεδομένα που μας παρέχετε προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αγορά προϊόντων μέσω του e-shop www.expertpc.gr:Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων,ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο).
  • Δεδομένα που μας παρέχετε για την εγγραφή στο newsletter (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) μέσω της σχετικής φόρμας

Σε περιπτώσεις που η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας, θα σας ζητηθεί: ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως της κάρτας και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας. Ωστόσο, η επιχείρηση δε λαμβάνει καθόλου γνώση των στοιχείων της κάρτας σας ούτε μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Επίσης, Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το GoogleAnalytics (GA) για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης του χρήστη. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε τη διαδρομή τους μέσα στον ιστότοπο.

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική θέση, η συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας ταυτοποιεί προσωπικά. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προσωπική σας αναγνώριση, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό.

Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα:

  1. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε και να λάβετε ενημέρωση σχετικά με τις κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων σας που επεξεργαζόμαστε, τους σκοπούς της επεξεργασίας και να επιλέξετε ποια στοιχεία σας θέλετε να μας εμπιστευτείτε. Έτσι, μπορείτε να ζητήσετε μια επισκόπηση των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντάς μας e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@expertpc.gr. Παρακαλούμε γράψτε ‘Αίτηση προσωπικών πληροφοριών’ στη γραμμή θέματος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σαςγια να λάβετε ενημέρωση.
  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθωθεί/τροποποιηθεί οποιοδήποτε ανακριβές δεδομένο που σας αφορά.
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να διαγράψουμε ή να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς ή να αντιταχθείτε σε συγκεκριμένους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Επομένως, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν πιστεύετε ότι τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε για σας είναι εσφαλμένα, αν πιστεύετε ότι δεν έχουμε πλέον το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ή αν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Για οποιαδήποτε από τις αιτήσεις σας σχετικά με αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε κάποια καταγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@expertpc.gr

Ποιο είναι το χρονικό διάστημα που διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Για την περιήγηση στο www.expertpc.gr δεν απαιτείται εγγραφή στην Ιστοσελίδα. Στην περίπτωση αυτή δεν διατηρούνται ούτε αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

Σε περίπτωση που προχωρήσετε σε δημιουργία εγγραφής χρήστητα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη διατηρούνται όσο χρονικό διάστημα είναι ενεργός ο λογαριασμός τους.

Η επιχείρηση διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα κρίνουμε απαραίτητο για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς ή / και να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους, για τη διεξαγωγή των εργασιών μας, συμπεριλαμβανομένου του εντοπισμού και πρόληψης της απάτης ή άλλων παράνομων δραστηριοτήτων. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε θα υπόκεινται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Περαιτέρω αλληλογραφία και επικοινωνία

Ολοκληρώνοντας μια παραγγελία, συμφωνείτε να λάβετε αμέσως μετά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,το οποίο σας επιβεβαιώνει για την επιτυχή πραγματοποίηση της παραγγελίας.

Προκειμένου να συμπληρώσετε και να διασφαλίσετε την παραγγελία σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι (και δεν έχουμε καμία υποχρέωση να επαληθεύσουμε) για οποιαδήποτε λάθος ή εσφαλμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ανακριβή ή λάθος (κινητό) τηλεφωνικό αριθμό.

Ασφάλεια δεδομένων

Εφαρμόζουμε οργανωτικά φυσικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και την προστασία από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη ή πρόσβαση, καθώς και οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομης επεξεργασίας.

Καθώς τα περισσότερα από τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε στην κατοχή μας αποθηκεύονται ηλεκτρονικά έχουμε εφαρμόσει κατάλληλα τεχνολογικά μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε ότι τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα διατηρούνται ασφαλή, συμπεριλαμβανομένης ισχυρής κρυπτογράφησης, περιορισμού πρόσβασης και εκτεταμένης λειτουργίας καταγραφής και ελέγχου στα συστήματα παραγωγής μας. Επίσης, διαθέτουμε διαδικασίες για να διατηρούμε τα αρχεία σε έντυπη μορφή φυσικά ασφαλή.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας αυτού του ιστοτόπου είναι: Καλογήρου Κωνσταντίνος

Η έδρα του οποίου είναι:

ΚΥΠΡΟΥ 30, ΤΡΙΠΟΛΗ, Τ.Κ. 221132

Ελλάδα

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο υπεύθυνος προστασίας δεδομένων αυτού του ιστοτόπου είναι: Καλογήρου Κωνσταντίνος και μπορείτε να στέλνετε email στο info@expertpc.gr  για οποιοδήποτε αίτημα σας αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα.

Χρήση Cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies ώστε να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες όταν ο  χρήστης/επισκέπτης πλοηγείται στις σελίδες του.

Τα cookies είναι μικρά αλφαριθμητικά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή κάθε χρήστη/επισκέπτη, δε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του, αλλά χρησιμεύουν για την τήρηση στατιστικών στοιχείων που είναι απαραίτητα για την προσφορά υπηρεσιών του ιστότοπού μας και τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη/επισκέπτη σε αυτό, καθώς επίσης για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του ιστότοπου είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Επίσης, ο ιστότοπος μπορεί να καταγράφει τη διεύθυνση IP του υπολογιστή του επισκέπτη/χρήστη για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων.

Εάν επιλέξετε «Ελαχ.» στην ειδοποίηση του ιστότοπού μας, τότε δεν θα χρησιμοποιηθούν cookies τρίτων, όπως π.χ. GoogleAnalytics, FacebookRemarketing κ.α., αλλά θα εξακολουθήσει να γίνεται χρήση άλλων cookies που είναι σημαντικά για τη λειτουργία του ιστότοπου. Εάν δεν επιθυμείτε την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, τότε μπορείτε να ρυθμίσετε το περιηγητή σας (browser), έτσι ώστε να διαγράψετε τα ήδη υπάρχοντα cookies. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να αποδέχεστε ή να τα απορρίπτετε αυτόματα, ή να σας δίνεται η επιλογή για το εάν θέλετε να απορρίψετε ή να αποδέχεστε όλα τα νέα cookies. Στην περίπτωση που δεν αποδεχθείτε τη χρήση cookies στον ιστότοπό μας, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχετε πλήρη πρόσβαση σε ορισμένες, ή σε όλες τις υπηρεσίες του και ενδέχεται η περιήγηση σας να είναι δύσκολη ή ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις αδύνατη.

Σημείωση: Η παραπάνω πολιτική συμμορφώνεται με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).